Top deal

Gratis verhaalservice

bij All Risk Taxiverzekering

Je krijgt bij je all risk taxiverzekering een gratis verhaalbijstand plus wanneer je een taxiverzekering via ons afsluit. Verhaalrechtsbijstand geeft je juridische bijstand bij het verhalen van de materiële schade.

all risk taxiverzekering
aanvullende verzekeringen :
aansprakelijkheid bedrijf
Rechtsbijstand
gratis verhaalbijstand
schadeverzekering inz.
ongevallen inzittenden
Vaak Direct verzekerd !

All Risk taxiverzekering

Een andere naam voor de allrisk taxiverzekering is ook wel volledig casco verzekering. Alhoewel het steeds moeilijker is geworden om een taxiverzekering af te sluiten, zijn er diverse verzekeraars waar je ook voor een volledig casco taxiverzekering terecht kunt. Je moet je wel realiseren dat de premies vaak hoog liggen. Taxiverzekering.net helpt je bij het afsluiten van de meest voordelige taxiverzekering. Onze professionele en servicegerichte medewerkers staan dagelijks voor je klaar.

Dekking volledig casco taxiverzekering

Bijna alle schade is met een volledig casco taxiverzekering gedekt. Uiteraard omvat deze verzekering de schade die je bij anderen veroorzaakt (het WA gedeelte), net als schade aan je taxi onder de wa beperkt casco verzekering ,die niet door jezelf is veroorzaakt. Den hierbij aan onder andere diefstal, brand, storm- en hagelschade, vandalisme en meer. Bij een all risk taxiverzekering is tot slot ook schade aan je eigen taxi in het geval van een ongeval gedekt.

Wanneer een Allrisk taxiverzekering ?

De allrisk oftewel volledig casco taxiverzekering is de meest uitgebreide verzekering waar je voor kunt kiezen. De premie die je maandelijks betaald is hoger dan bij de andere dekkingen. Een allrisk verzekering neem je als je een nieuwe of relatief jonge taxi (tot ongeveer zes jaar oud) rijdt. De kosten bij eventuele schade is doorgaans behoorlijk hoog. Sluit deze verzekering ook vooral af wanneer je nog een lening op je voertuig hebt lopen, ook al is deze ouder dan zes jaar.

Het is zeker een fijn gevoel om maximaal verzekerd je beroep uit te kunnen voeren. Is je auto zes jaar of ouder? Denk dan goed na of een allrisk verzekering nog nodig. Des te ouder de taxi, des te lager de reparatiekosten. De premie weegt vaak ook niet op tegen uitkering die je krijgt wanneer er sprake is van autoschade of diefstal. Overweeg dan een wa taxiverzekering.