wa beperkt casco taxiverzwekering

taxichauffeurs

Professionele taxichauffeurs bereiden zich goed voor door een passende verzekering af te sluiten voor schade aan hun voertuig. Het is misschien een grote uitgave op het eerste gezicht. Maar je zult snel ontdekken dat het een noodzakelijke investering is in je bedrijf. We leggen je hier uit waarom.

Een goede aansprakelijkheidsverzekering voor taxibedrijven beschermt je tegen claims. Vooral met betrekking tot wettelijke aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of materiële schade geleden door derden tijdens het uitoefenen van je werk.

Een verzekering dekt kosten van juridische verdediging van een claim, of je nu verantwoordelijk bent of niet. Ook ben je gedekt voor vergoedingen die je eventueel moet betalen.

Het simpele antwoord daarop is: ja! Elke dag lopen taxichauffeurs het risico dat er juridische stappen tegen hen worden ondernomen. Vooral vanwege hun wettelijke aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of materiële schade die ontstaat tijdens hun bedrijfsactiviteiten.

De toekenningen die kunnen worden toegekend als gevolg van een succesvolle claim kunnen catastrofaal zijn voor je bedrijf. Zelfs de juridische kosten voor het verdedigen van de meest onechte claim kunnen ernstige financiële problemen veroorzaken. Daarnaast wordt het vanuit overheidswege van je verwacht dat je een verzekering hebt.

Misschien dat je als taxichauffeur niet gelijk zin hebt om in de wereld van de taxiverzekeringen te duiken. Gelukkig helpen wij je bij Taxiverzekeraar zo aan een offerte die bij je past.

taxichauffeurs

Dekkingen

Bel ons

020 - 521 81 27

De prijs die je betaalt, is specifiek voor jouw vereisten en hangt af van het aantal mensen dat bij jouw bedrijf betrokken is. Ook is de limiet van de schadevergoeding die je zoekt is een factor en of er eerder claims tegen je zijn ingediend. Bij Taxiverzekeraar.nl kijken wij altijd eerst naar jouw situatie als taxi chauffeur, de wensen die je hebt en natuurlijk de prijs die je wil betalen.

Hoe kan ik een aansprakelijkheidsverzekering voor mijn taxibedrijf afsluiten?

Taxi chauffeurs hebben dankzij Taxiverzekeraar.nl nu de mogelijkheid om verschillende polissen snel en eenvoudig met elkaar te vergelijken. Zo heb je in een oogopslag alles op een rij en kan je de taxiverzekering vinden die helemaal bij je past.

Je kunt ook online een offerte aanvragen voor een aansprakelijkheidsverzekering. Of bel ons rechtstreeks als je liever jouw vereisten wil bespreken met een van onze deskundige adviseurs. Wij hebben het graag over de vereisten van een aansprakelijkheidsverzekering voor taxichauffeurs en kunnen je een scala aan alternatieven bieden uit onze uitgebreide selectie van verzekeraars.

Taxiverzekeraar.nl zorgt voor een goede taxiverzekering

Al jaren helpen wij taxi chauffeurs aan verzekeringen die zorgen wegnemen. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon die de wensen van onze klanten serieus neemt. Met een brede kennis van de markt zijn wij in staat om voor jou het beste product te zoeken.

Wij worden nationaal gezien als marktleider op het gebied van een goede en goedkope taxiverzekering. Onze reputatie in de verzekeringsbranche heeft ervoor gezorgd dat we exclusieve producten kunnen aanbieden aan klanten van vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen. Bij ons ben je dus in goede handen. Zo kunnen wij een goede dekking bieden en onze klanten de gemoedsrust geven dat ze goed verzekerd zijn.

Leer meer over de drie soorten verzekeringen die er zijn

Als je een taxiverzekering afsluit kan je kiezen uit drie soorten verzekering. Met een Wettelijke Aansprakelijkheid oftewel een WA taxiverzekering ben je minimaal gedekt en voldoe je ook aan de eisen die gesteld worden. Met een WA Beperkt Casco Verzekering wordt schade door diefstal of joyriding vergoed, maar schade die je zelf bij anderen veroorzaakt wordt niet gedekt.

Deze optie is handig voor taxi’s die minder dan 10 jaar oud zijn. Door middel van aanvullende inzittendenverzekering en schadeverzekering kan jij je verder dekken. Tot slot is er een Allrisk taxiverzekering oftewel een Allrisk taxiverzekering. Het is de meest uitgebreide dekkingsmogelijkheid voor als je goed verzekerd de weg op wil.

Taxiverzekeraar.nl let op de details en zoekt de polis uit die bij je past

Omdat er veel voorwaarden gelden voor de verschillende soorten WA verzekeringen is het goed om advies in te winnen. Bij Taxiverzekeraar.nl weten wij welk type verzekering het beste past bij een specifieke situatie.

Als je bijvoorbeeld een nieuwe taxi hebt is het handig om een Allrisk verzekering af te sluiten. In andere gevallen is het een optie om te kijken wat specifieke aanvullende verzekeringen voor je kunnen betekenen. Als je bijvoorbeeld gespecialiseerd bent in rolstoelvervoer bijvoorbeeld of als je een taxibusje hebt is de Vereende taxiverzekering een optie. Je kunt bij ons alles makkelijk zelf online vergelijken en anders contact met ons opnemen voor gericht advies.

Kom niet voor onverwachte verrassingen te staan en laat je goed verzekeren

Als een taxi chauffeur is er altijd een kans dat er iets gebeurt op de weg of als je een klant ophaalt of afzet. Het is dus geen gek idee om je goed en zorgvuldig te verzekeren. We begrijpen het ook dat voor veel chauffeurs het een nieuw en onduidelijk gebied is.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in taxiverzekeringen kunnen wij snel wat voor jou betekenen. Je zult de voordelen van een goede wettelijke aansprakelijkheidsverzekering gelijk merken. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met een gerust hart achter je stuur zit. Wij doen er alles aan om je dat gevoel te geven zodat jij je volledig op het rijden kunt richten.

Taxiverzekeraar.nl: al jaren een begrip voor taxichauffeurs

De kern van ons bedrijf zijn onze klanten. We zorgen er altijd voor dat de behoeften en wensen van onze klanten op een eersteklas professionele manier worden begrepen en vervolgens worden voldaan. Veel van onze klanten profiteren van de vaardigheden van ons klantenserviceteam dat deskundig advies en service biedt gedurende de hele looptijd. Een polis blijft bij ons gedekt en wij garanderen je een polis die is afgestemd op jouw situatie.