Taxiverzekeraar / Woudagroep 
Bij Taxiverzekeraar.nl doen we alles digitaal. Dat is niet alleen veel makkelijker en sneller, maar ook een stuk goedkoper

Taxiverzekeraar.nl is een onderdeel van de Woudagroep en heeft zich volledig toegelegd op het zo goed en zo goedkoop mogelijk aanbieden van internet verzekeringen.

Het aantal aanbieders van verzekeringen is groot en het prijsverschil voor een en dezelfde verzekering bedraagt soms meer dan honderden euro’s.

Naast autoverzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor het verzekeren van uw motor, uw caravan, uw oldtimer etc en natuurlijk je taxiverzekering. Bijna alles wat zich motorisch voortbeweegt kan bij ons verzekerd worden.

Over  Taxiverzekeraar

Bij Taxiverzekeraar.nl doen we alles digitaal.

Dat is niet alleen veel makkelijker en sneller, maar ook een stuk goedkoper, omdat we geen duur callcenter of groot kantoorpand nodig hebben. Bovendien kun je alles via onze website zelf regelen en voor eventuele vragen kun je ons altijd een mailtje sturen.

Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met je op.

Taxiverzekeraar is in 1992 opgericht door A.Wouda. Met meer dan 20 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie.

Daarmee zijn we een van de eerste aanbieders van bijvoorbeeld auto en taxiverzekeringen.

De kracht van Taxiverzekeraar.nl schuilt in het feit dat onze medewerkers uw aanvraag direct en persoonlijk behandelen.
Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon.

Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u. We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.
Meer weten? zie ons archief.

Wij werken met alle taxi automerken
Welke taxi u ook heeft wij verzekeren het wel !

taxiverzekering

online offerte

nu aanvragen
vraag nu direct online een offerte aan!