Informatie

Wat doen wij voor u ?

Via onze website kunt u verschillende (auto)verzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten.

Enerzijds werken wij op basis van execution only. Hierbij geven wij je geen advies, maar bepaal je geheel zelfstandig welke verzekering bij jou past. Je sluit de verzekering vervolgens rechtstreeks en zelfstandig via onze website af. Anderzijds geven wij consumenten die daarom vragen, via telefoon, mail of social media ondersteuning bij het kiezen en afsluiten van een verzekering.

Gedurende de looptijd van het product is de Autoverzekeraar uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In onze vergelijking voor (auto)verzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest 4 recente voorwaarden en premies. ( Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie.)
Deze verzekeraars kunt u vinden via deze link : maatschappijen

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor autoverzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke (auto)verzekeringen u in aanmerking komt. Alle autoverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: bijvoorbeeld de prijs van de
verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van autoverzekeringen?

Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt voor een autoverzekering worden wij hiervoor betaald door de verzekeraar. In ons dienstverleningsdocument kunt u meer informatie vinden over de wijze waarop wij geld verdienen.

Wat doen wij?,

Taxiverzekeraar voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID) en Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Taxiverzekeraar.nl is onderdeel van de Autoverzekeraar / Woudagroep.nl

Autoverzekeraar.nl is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12008992

AFM Toezicht,