informatie

wat doen wij voor u

Wij kunnen voor u verschillende taxiverzekeringen met elkaar vergelijken.
Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen.
Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking.

Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten.

Enerzijds werken wij op basis van execution only. Hierbij geven wij je geen advies, maar bepaal je geheel zelfstandig welke verzekering bij jou past.

Je sluit de verzekering vervolgens rechtstreeks en zelfstandig via onze website af. Anderzijds geven wij consumenten die daarom vragen, via telefoon, mail of social media ondersteuning bij het kiezen en afsluiten van een verzekering.

Gedurende de looptijd van het product is de Taxiverzekeraar uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

HOE VOLLEDIG IS ONZE VERGELIJKING?

In onze vergelijking voor taxiverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies.

HOE VERGELIJKEN WIJ?

Om de vergelijking voor taxiverzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u, welke wij gebruiken om te bepalen voor welke taxiverzekeringen u in aanmerking komt.

afm kifid

wettelijke eisen

taxiverzekering

Taxiverzekeraar

Taxiverzekeraar voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s naast ons privacy beleid. en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID) en Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

AFM

Taxiverzekeraar.nl is onderdeel van de Autoverzekeraar / Woudagroep.nl Autoverzekeraar.nl is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12008992

taxi verzekeren