Top deal

Gratis verhaalservice

bij taxiververzekering

Taxiverzekeraar.nl helpt taxichauffeurs in grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam aan taxiverzekeringen die de juiste dekking bieden. Wij zijn een begrip in de Randstad en helpen jaarlijks veel taxibedrijven aan een taxiverzekering die past bij hun wensen.

wa taxiverzekering
beperkt casco
volledig casco
Rechtsbijstand
gratis verhaalbijstand
schadeverzekering inz.
ongevallen inzittenden
Vaak Direct verzekerd !
taxiverzekering

Taxiverzekering in Amsterdam en Rotterdam

Of je nu een taxi bezit of huurt, het voertuig zelf is een cruciaal onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Zonder dit kunt je geen dagelijkse zaken doen of een inkomen verdienen. Door je taxi beschermd te houden door middel van een dekkende taxiverzekering, ben je verzekerd van het succes van je bedrijf en zorg je voor een lopende inkomstenstroom.

Het volledig operationeel houden van jouw taxi moet prioriteit nummer één zijn. Zonder je taxi kan je immers geen klanten ophalen. Ongeacht hoe jouw taxiservicebedrijf is eruit ziet, als eigenaar weet je dat je de best mogelijke autoverzekering nodig hebt.

Een taxi verzekeren voor jouw taxi is noodzakelijk. Deze moet je beschermen tegen de grootste financiële verliezen die je mogelijk ondervindt. Hierdoor kan jouw taxibedrijf altijd goed functioneren, zelfs als zich onverwachte gebeurtenissen voordoen.

Wat voor taxiverzekeringen zijn in Amsterdam en Rotterdam?

Enkele van de soorten taxiverzekeringen die je kunt afsluiten, zijn een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA taxiverzekering), WA Beperkt Casco verzekering en een Allrisk verzekering (WA Volledig Casco). Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor taxi’s beschermt je tegen financiële verliezen wanneer je een fout hebt begaan bij een auto-ongeluk.

Deze dekking geldt voor taxi’s die je bezit of verhuurt. Als je met jouw taxi betrokken raakt bij een auto-ongeluk en je wordt schuldig bevonden, ben je wettelijk aansprakelijk voor het vergoeden van letsel en schade voor de andere betrokken voertuigen en personen. Een wettelijke aansprakelijkheidsdekking voor auto’s helpt ook bij het betalen van gerechtelijke of juridische kosten als de andere partij besluit een rechtszaak tegen je aan te spannen.

Taxiverzekering Amsterdam Rotterdam

Een taxiverzekering in Amsterdam en Rotterdam

Als je de schuld hebt van een auto-ongeluk met jouw taxi, betaalt de aansprakelijkheidspolis de gerelateerde medische rekeningen en onkosten voor alle andere betrokken partijen.

De dekking voor lichamelijk letsel betaalt tot een maximumbedrag per persoon en ongeval. Als de andere partij bij het ongeval bijvoorbeeld per ambulance of helikopter naar het ziekenhuis wordt gebracht. De verzekering kan de kosten van transport, kosten voor spoedeisende medische zorg en kosten voor vervolgarts of medicatie vergoeden.

Het gedeelte materiële schade betaalt de materiële schade die de andere partij bij het auto-ongeluk heeft geleden. Als jij de schuld had van het ongeval, vergoedt de dekking voor materiële schade de reparatie of vervanging van het voertuig.

Eigendommen van de andere persoon, afhankelijk van de situatie van het ongeval kunnen ook worden vergoed afhankelijk van de (aanvullende) taxiverzekering. Wanneer de andere partij bij een auto-ongeluk niet of onderverzekerd is, kan hij of zij de medische rekeningen die je door het ongeval hebt, niet betalen. Door medische dekking te hebben kan jouw verzekering de vergoedingen voor medische zorgkosten betalen of aanvullen. De dekkingsopties voor medische betalingen variëren van geval tot geval.

Fysieke schade

Verzekering voor fysieke schade beschermt jouw taxi tegen schade die op verschillende manieren is veroorzaakt. Deze commerciële verzekeringsdekking is erg belangrijk als je jouw taxi leaset of financiert, aangezien je een uitstaande autolening of pandrecht op je voertuig hebt.

Deze dekking is verplicht als je jouw taxi wilt beschermen tegen allerlei ongevallen en onverwachte gebeurtenissen zoals brand, diefstal of vandalisme. Uitgebreide bescherming tegen fysieke schade kan in de vorm van aanvullende verzekeringen. Deze dekking betaalt de kosten als jouw taxi ooit wordt beschadigd door iets of iemand anders dan een aanrijding. Als je taxi bijvoorbeeld wordt vernield, betaalt een aanvullende taxiverzekering de reparatiekosten.

Het loont ook als jouw taxi wordt gestolen of zelfs als deze in brand vliegt. De schade die wordt veroorzaakt doordat een boom tijdens een storm op je voertuig valt, valt ook onder de uitgebreide dekking voor fysieke schade.

Onverzekerde of onderverzekerde taxi

Als jouw taxi betrokken is bij een auto-ongeluk met een persoon die geen aansprakelijkheidsdekking heeft, moet je de reparaties aan je taxi uit eigen zak betalen. Sommige mensen hebben een aansprakelijkheidsdekking, maar het is mogelijk niet voldoende om alle schade-uitgaven die je maakt te betalen.

Je kunt jezelf tegen deze situaties beschermen door aanvullende opties op je polis. De autoverzekeringsopties voor onverzekerde en onderverzekerde automobilistenbescherming verschillen per aanbieder. Ze kunnen dekking voor lichamelijk letsel, materiële schade en schade aan eigendommen omvatten.

Laat Taxiverzekeraar.nl de beste taxiverzekering voor je uitzoeken

Nu dat je een idee hebt van wat er allemaal komt kijken bij een taxiverzekering in Amsterdam en Rotterdam is het tijd om actie te ondernemen. Bij Taxiverzekeraar helpen we jou aan de polis die bij je past.

Je weet nu dat er veel verschillende situaties zijn waar je als taxichauffeur rekening mee moet houden. Op onze site kan je je taxiverzekering berekenen. Vervolgens kan je zien wat de voordeligste verzekeringsopties voor jouw taxibedrijf zijn. Probeer het nu uit!

Taxiverzekeraar.nl geeft advies op maat

Indien je specifieke informatie wil over welke ( Uberpop ) taxiverzekering in Amsterdam en Rotterdam het beste voor jou is dan kan je ook contact met ons opnemen. Wij geven geheel vrijblijvend advies en helpen je verder op weg.

Altijd handig als je het prettiger vindt om persoonlijk contact te hebben en nog met vragen zit. Bel ons en krijg gelijk een ervaren medewerker aan de lijn. Zo heb je binnen een mum van tijd de taxiverzekering die bij je past.