Top deal

Gratis verhaalservice

bij vereende taxiverzekering

Via Taxiverzekeraar kun je verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. De meeste chauffeurs laten zich uiteindelijk verzekeren bij De Vereende.

wa taxiverzekering
beperkt casco
volledig casco
Rechtsbijstand
gratis verhaalbijstand
schadeverzekering inz.
ongevallen inzittenden
Vaak Direct verzekerd !
taxiverzekering

vereende taxiverzekering

Ben je taxichauffeur van beroep? Dan hoeft niemand je te vertellen hoe belangrijk het is om een goede vereende taxiverzekering voor je wagen af te sluiten. Vanwege de veranderingen in de taxibranche en de hieruit voortvloeiende aanzienlijk gestegen maandpremies kiest een groot aantal chauffeurs ervoor om onverzekerd rond te rijden. Met soms alle gevolgen van dien. Want op torenhoge schades zit niemand te wachten.

De Vereende als vangnet voor de taxibranche

Binnen de verzekeringsbranche hebben diverse maatschappijen de laatste jaren besloten geen taxichauffeurs meer te accepteren.

Taxiverzekeringen zijn daardoor behoorlijk schaars geworden. Ondernemers kregen te maken met de opzegging van hun lopende verzekeringen en ondervonden de grootste problemen met het vinden van een andere verzekeraar.

Voor sommigen heeft dit verstrekkende gevolgen gehad. De Vereende gold en geldt nog steeds als het vangnet voor de taxibranche. Een Vereende taxiverzekering berekenen is voor iedereen mogelijk.

De Vereende is een zogeheten verzekeraar voor bijzondere risico’s. Bijzondere risico’s zijn anders gezegd de risico’s die reguliere verzekeringen niet meer willen verzekeren. Dat is bij taxiverzekeringen ook zo. Deze worden door vrijwel geen enkele verzekeraar meer aangeboden.

Zij hebben ook het recht om je te weigeren. Behalve bij De Vereende kun je ook bij ASR en Avero een taxiverzekering afsluiten. Deze maatschappijen hanteren echter strengere voorwaarden. Wil je vlot verantwoord de weg op? Dan biedt een De Vereende taxiverzekering de uitkomst.

vereende taxiverzekering

De Vereende taxiverzekering voor elke chauffeur

Net zoals bij andere verzekeraars vind je ook bij De Vereende een taxiverzekering in drie verschillende dekkingsvormen. De WA taxiverzekering is de meest basale verzekering die wettelijk verplicht is. Hij dekt schade aan de tegenpartij.

Met een beperkt casco taxiverzekering is ook schade aan je eigen taxi in diverse situaties zoals storm, brand en diefstal gedekt. De volledig casco taxiverzekering biedt de meest uitgebreide dekking en vergoedt alle schade aan jouw eigen taxi. Dit geldt ook voor de zaken die onder beperkt casco vallen.

Dekking binnen heel Nederland

Bij een verzekeraar als ASR kun je je voertuig niet laten verzekeren wanneer je werkzaam bent in de grote steden. Deze verzekeraar heeft hiertoe simpelweg besloten omdat grote steden ook grotere risico’s met zich meebrengen. Het is er aanzienlijk drukker en een aanrijding, hoe klein ook, zit in een klein hoekje.

Omdat bij Avero de wachttijden inmiddels zijn opgelopen, is een De Vereende taxiverzekering voor taxichauffeurs in de grote steden – zeker wanneer ze direct aan de slag willen of moeten- de aanbevolen verzekering. De Vereende stelt geen beperking aan jouw werkgebied als taxichauffeur.

Bij De Vereende kan iedereen terecht

Het verzekeren van taxi’s die in grote steden rondrijden is slechts een voorbeeld van het feit dat De Vereende chauffeurs met risico’s aannemen. De Vereende is altijd bereid om op zoek te gaan naar een verzekeringsmogelijkheid.

Sluit je bij De Vereende een taxiverzekering af, dan hoef je wat betreft de inhoud en de dekking van die verzekering ook geen concessies te doen vergeleken met een verzekering bij een reguliere verzekeraar. Een taxiverzekering van deze maatschappij geldt namelijk net zo goed als een volwaardige verzekering.

Afsluiten van Vereende taxiverzekering

Alhoewel premies voor taxiverzekeringen aanzienlijk hoger zijn dan premies voor autoverzekeringen, valt deze bij De Vereende lager uit in vergelijking met andere verzekeraars waar je als taxichauffeur terecht kunt. Dit komt doordat De Vereende een speciaal tarief voor taxi’s heeft.

Ook word je in alle gevallen geaccepteerd. De dekking gaat in zodra je daarvan een bevestiging hebt gekregen. Vandaag verzekeren is dus morgen al de weg op met een De Vereende taxiverzekering.

Betaling van een waarborgsom

Waar je met een De Vereende taxiverzekering wel rekening mee dient te houden, is het feit dat je de premie minimaal drie maanden vooruit moet betalen. Ook moet je bij de eerste maandpremie een waarborgsom betalen. Deze ligt op het moment van schrijven op €268,-.

Wanneer de taxiverzekering wordt opgezegd en je geen schade hebt gemaakt, dan zal deze waarborgsom door de verzekeraar weer naar je worden teruggestort. Het vergt weliswaar eenmalig een flinke (gedeeltelijk voorlopige) betaling, maar hiermee zorg je er wel voor dat je onbezorgd met je taxi je werk kunt uitvoeren.

Schadevrije jaren en no-claimkorting

Sluit je bij De Vereende een taxiverzekering af, dan kun je ook nog eens rekenen op een prettige korting wanneer je al schadevrije jaren met een eerdere taxiverzekering hebt opgebouwd. In ruil daarvoor krijg je dan no-claimkorting. Dit is de korting op de premie die je voor je taxiverzekering betaalt.

Deze korting wordt na de betaling van de eerste premie worden verrekend. Deze korting krijg je alleen wanneer je schadevrije jaren met een taxi hebt opgebouwd. Schadevrije jaren met een particuliere auto tellen niet mee.

Sluit je Vereende taxiverzekering af

Taxiverzekeraar.nl is onderdeel van de Woudagroep, die gespecialiseerd is in het vergelijken van taxiverzekeringen.

Taxiverzekeraar.nl is een tussenpersoon die je van adviezen kan voorzien en die je met behulp van zijn vergelijkingstool kan helpen een beslissing te maken betreffende de af te sluiten verzekering. Onze website werkt volledig onafhankelijk. Daarom kun je er altijd op rekenen dat de adviezen die aan je worden verstrekt, volledig objectief en eerlijk zijn. Sluit je een De Vereende taxiverzekering via Taxiverzekeraar.nl af, dan krijg je ook nog eens gratis verhaalbijstand.

Aanvullende verzekeringen

Wanneer je het offerteformulier invult, kun je direct aangeven of je geïnteresseerd bent in een van de aanvullende verzekeringen. Dit kan gaan om een rechtsbijstandverzekering, een ongevallen inzittenden (OI) verzekering en een schadeverzekering inzittenden.

Taxiverzekeraar.nl adviseert goed na te denken over deze verzekeringen, omdat ze kunnen voorkomen dat je in de toekomst onverhoopt voor onaangename financiële verrassingen kan komen te staan. Heb je vragen over het afsluiten van een De Vereende taxiverzekering? Bel dan gerust een van onze medewerkers.