Top deal

Gratis verhaalservice

WA Beperkt Casco

Je krijgt van Taxiverzekering.net een gratis verhaalbijstand plus wanneer je een WA Beperkt Casco taxiverzekering afsluit. Verhaalrechtsbijstand geeft je juridische bijstand bij het verhalen van de materiële schade.

wa beperkt casco
aanvullende verzekeringen :
aansprakelijkheid bedrijf
Rechtsbijstand
gratis verhaalbijstand
schadeverzekering inz.
ongevallen inzittenden
Vaak Direct verzekerd !

beperkt casco taxiverzekering

Een andere naam voor de beperkt casco taxiverzekering is ook wel de WA plus taxiverzekering. Je hebt vergeleken met de WA taxiverzekering een iets bredere dekking, maar de verzekering dekt wel minder schade dan de allrisk volledig casco taxiverzekering. Net zoals bij de WA verzekering is de schade die je met je eigen taxi bij anderen veroorzaakt, gedekt. Hiernaast vergoedt de beperkt casco verzekering schade aan je taxi die niet door jou is veroorzaakt. Sommige schades waarvoor niemand anders aansprakelijk gesteld kan worden soms ook vergoed. Daarom is het is in verschillende situaties handig om deze verzekering te hebben.

Schades bij een beperkt casco taxiverzekering

De beperkt casco taxiverzekering dekt bijvoorbeeld diefstal en brandschade aan je taxi. Ook als er schade is ontstaan door een harde storm is dit verzekerd. Is er een ruitje ingetikt of door een andere reden een ruitbreuk ontstaan? Ook dan is dit verzekerd op de beperkt casco taxiverzekering. Schade door weersomstandigheden worden ook gedekt, net als -weliswaar iets minder vaak voorkomend- schade door botsing met een dier.

Bij een beperkt casco taxiverzekering heb je recht op vervangend vervoer, alhoewel dit niet altijd vanzelfsprekend is. Is de schade aan je taxi groter dan de waarde van je voertuig? Dan wordt hij total loss verklaard en krijg je de dagwaarde uitgekeerd.

Wanneer een WA Beperkt Casco taxiverzekering

Kies je voor de beperkt casco taxiverzekering, dan zit je daar natuurlijk niet voor altijd aan vast. Meestal heeft een verzekering een looptijd van een jaar, in sommige gevallen is dat zelfs korter. Na het eerste jaar wordt het vaak mogelijk om per maand op te zeggen of te switchen. Naarmate je taxi ouder wordt, wordt het aantrekkelijker om niet meer aan de beperkt casco taxiverzekering vast te houden, maar voor een lagere dekking te kiezen. Hiermee kun je veel besparen. De leeftijd, dagwaarde en risico’s die je wilt dekken spelen allemaal een rol.

De beste beperkt casco taxiverzekering

Wil je de beperkt casco taxiverzekering? Maak dan gebruik van het online offerteformulier om er snel achter te komen welke taxiverzekering jou de voordeligste premie én dekking kan bieden. Wat je onder andere dient in te vullen zijn (behalve de gewenste dekking) het aantal schadevrije jaren, het gebied waar je werkzaam bent en diverse persoonlijke gegevens. Sluit je de beperkt casco taxiverzekering via Taxiverzekering.net af? Dan kun je ook rekenen op gratis verhaalbijstand.