Top deal

Gratis verhaalservice

bij asr taxiverzekering

De avero taxiverzekering afsluiten? Een verzekering bij een van de grootste taxiverzekeraars in Nederland. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op een goede dekking voor een scherpe premie.

wa taxiverzekering
beperkt casco
volledig casco
Rechtsbijstand
gratis verhaalbijstand
schadeverzekering inz.
ongevallen inzittenden
Vaak Direct verzekerd !
taxiverzekering

avero taxiverzekering

De Avero taxiverzekering afsluiten? Een verzekering bij een van de grootste verzekeraars in Nederland. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op een goede dekking voor een scherpe premie.

Met de keuze uit een aantal verschillende dekkingen voor je taxi. Waarbij je korting op de premie krijgt met meer schadevrije jaren en waar je een groene kaart ontvangt waarmee je in Nederland met je taxi direct verzekerd bent. Uiteraard zijn er extra modules beschikbaar.

  • ongevallen inzittendenverzekering
  • rechtsbijstandverzekering

Avero Taxiverzekering

Benieuwd naar de dekkingen bij Avero? Je hebt er de taxikeuze uit 3 standaarddekkingen.

De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Het is de meest eenvoudige en voordelige verzekering, waarmee je verzekerd bent voor het verplichte gedeelte. Schade aan jouw eigen taxi betaal je altijd zelf.

Een meer uitgebreide keuze is de WA Beperkt Casco-dekking. Je krijgt ook schade aan jouw eigen taxi vergoed, zolang je die niet zelf hebt veroorzaakt.

De Allrisk-dekking binnen de Avero taxiverzekering is de meest uitgebreide keuze. Je bent dan ook gedekt voor vandalisme en schade die je zelf veroorzaakt, zolang je dat niet met opzet doet natuurlijk.

avero taxiverzekering

Dekking avero taxiverzekering

Met de Avero taxiverzekering kun je rekenen op een goede dekking, een eenvoudige aanpak en goede service als er een keer wat aan de hand is.

Wij helpen je online de premie te berekenen en de aanvraag te doen, zodat je de taxiverzekering ook meteen online kunt afsluiten. De makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je de weg op kunt met een goede polis. Zodat jij netjes verzekerd bent, al hopen we natuurlijk dat je daar geen gebruik van hoeft te maken.