wa beperkt casco taxiverzwekering

Taxivervoer wa , beperkt en allrisk

Zo heb je voor een aantrekkelijke prijs een verzekering die bij je past. Neem dus vandaag nog contact met ons op of zie online hoeveel je kunt besparen op je taxiverzekering.

Voor Taxivervoer gelden er drie soorten verzekering: wa , beperkt casco en volledig casco. Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is de verzekering die je volgens de wet moet hebben , naast de vergunning voor taxivervoer , als je een taxi rijdt. Er wordt namelijk van je verwacht dat je verzekerd bent voor bepaalde ongevallen.

Een beperkt casco taxiverzekering en volledig casco verzekering zijn opties die handig kunnen zijn als je taxi voldoet aan bepaalde criteria. Denk bijvoorbeeld aan de ouderdom van jouw voertuig of als je een luxe auto hebt voor speciaal vervoer.

Taxiverzekeraar begrijpt dat het besturen van een taxi een veelzijdige baan is waar veel bij komt kijken. Het laatste dat je wil is dat je te lang bezig bent om een polis te zoeken die misschien niet alles dekt.

Met onze wa , beperkt casco en volledig casco verzekeringen voor taxivervoer heb je op korte termijn meer flexibiliteit bij het verzekeren van jouw taxi. Zo ben je verzekerd van de juiste dekking wanneer je maar wilt. Als een van de grootste taxiverzekering aanbieders in Nederland, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van een uitgebreide taxiverzekering in Amsterdam en Rotterdam aan taxi chauffeurs door het land. Dekking die niet alleen betaalbaar is, maar ook zeer flexibel.

Dekkingen

Bel ons

020 - 521 81 27

Als gespecialiseerde verzekeraar kunnen we zelfs taxichauffeurs helpen met relatief weinig ervaring op de weg. Wij zoeken dan naar de beste optie die past bij je eigen specifieke vereisten en stemmen jouw polis daarop af. Wij zorgen ervoor dat je alleen de dekking betaalt die je nodig hebt wanneer je deze ook echt nodig hebt.

Daarom nemen wij jouw situatie ook goed door. Waar je rijdt bijvoorbeeld. Ben je actief in een grote regio? Ook kan de verzekering verschillen als je aan straattaxi hebt of juist een taxi voor speciaal vervoer. Denk bijvoorbeeld aan luxe auto’s of ziekenvervoer. Het kan allemaal een aanzienlijke invloed hebben op hoeveel door jouw verzekeringsmaatschappij in rekening wordt gebracht.

En er zijn meer factor die verzekeringsmaatschappijen zullen gebruiken bij het berekenen van de kosten van een taxiverzekering. Gelukkig weten wij bij Taxiverzekeraar.nl hoe het werkt en wat de voordeligste optie is voor jouw taxibedrijf.

Factoren die verder van invloed kunnen zijn op jouw taxiververvoer

En naast de auto zelf, zullen taxiverzekeraars bij het berekenen van de premie ook rekening houden met feiten over de daadwerkelijke taxichauffeur. Denk daarbij aan leeftijd, waar je precies een taxivergunning voor hebt en of je al eerder te maken hebt gehad met een claim.

Deze kunnen allemaal invloed hebben op hoeveel je moet betalen voor je taxiverzekering. Elke verzekeringsmaatschappij kan elk van deze variabelen ook een iets andere weging geven. Dat kan resulteren in een breed scala aan wa , beperkt casco en volledig casco verzekeringen voor taxivervoer. Daarom loont het om de beste taxiverzekeringen te vergelijken alvorens te beslissen met welke aanbieder in zee te gaan.

Waar je verder op moet letten bij het zoeken naar een taxiverzekering

Of je nu een gewone straattaxi, rolstoelvervoer taxi, een personenwagen of een aangepast voertuig bestuurt, je kunt er zeker van zijn dat het verzekeren van je taxi meer gaat kosten dan een reguliere autoverzekering.

Dat komt omdat verzekeringsmaatschappijen hebben vastgesteld dat taxichauffeurs eerder betrokken zijn bij een verkeersongeval dan een gewone automobilist, aangezien taxi’s meestal vaker op de weg zijn, vaker ’s nachts rijden en ook vaker tijd doorbrengen. in zwaar bebouwde gebieden. Daarom zijn wa , beperkt casco en volledig casco verzekeringen voor taxivervoer de norm en moet je daaruit kiezen.

Met een Wa , beperkt casco en volledig casco zit je goed

Je zult blij zijn om te weten dat er een paar dingen zijn die je kunt doen om de kans te vergroten dat je een relatief goedkope verzekeringsofferte voor je taxi krijgt aangeboden. Houd je aan de regels van de weg. Als alle andere zaken gelijk blijven, zal een taxichauffeur met een schoon rijbewijs meestal merken dat hij een goedkopere taxiverzekering krijgt aangeboden.

Een chauffeur met veroordelingen voor snelheidsovertredingen zit in een andere situatie. Het is dus niet alleen veiliger om verkeersregels in acht te nemen, het is ook financieel verstandig. Laat je taxi ook regelmatig onderhouden.

Of je nu besluit om een speciale polis voor pechdekking af te sluiten, als je jouw taxi regelmatig laat onderhouden, kan dit het risico van een mechanische storing die tot een ongeval leidt, verkleinen. Minder ongevallen zouden moeten resulteren in een goedkopere taxiverzekering als het tijd is om je polis te verlengen.

Je weet nu alles over taxivervoer, vraag dus gelijk een offerte aan

Nu dat je weet hoe Taxiverzekeraar.nl werkt en wat de zaken zijn waar je op moet letten kun je je taxi verzekeren. Vraag een offerte aan door ons online formulier in te vullen. We vragen je dan wat voor taxi je hebt en wat verder je wensen zijn qua verzekering.

Als je het hebt ingevuld en naar ons stuurt gaan wij vervolgens voor je aan de slag. We gaan je taxiverzekering vergelijken op Wa , beperkt casco en volledig casco verzekeringen voor taxivervoer die het meest geschikt is voor jouw taxibedrijf.

Bij Taxiverzekeraar.nl gaat dat snel, makkelijk en ook nog eens voordelig. Je merkt dat wij gelijk de beste optie voor je eruit pikken. Heb je liever uitgebreid advies? Bel ons dan voor een gesprek met een van onze ervaren verzekeringsadviseurs.